Wat is een loveshoot?

Een loveshoot is heel droog gezegd: een fotosessie met 2 geliefden. Overgewaaid vanuit Amerika en nog lang niet uitgezaaid in Nederland, maar daar gaan we aan werken. Want een loveshoot is plezier met heel veel rendement. Ga er maar eens voor zitten, want als ik klaar ben te beschrijven hoeveel je ermee kan doen, dan vraag je je af waarom niet heel Nederland een loveshoot laat maken.

Wat kan je doen met een loveshoot?

Ten eerste is het natuurlijk helemaal geweldig om mooie foto’s te hebben van jou en je lief. En niet alleen word je er zelf blij van, je hebt meteen het ultieme verjaardags- en kerstcadeau voor je moeder en oma! Dat was ten tweede.

Ten derde kan je zo’n verlovingssessie heel goed gebruiken voor je uitnodigingen en save-the-date-kaarten voor je bruiloft. Met jullie op de voorkant; persoonlijker kan het niet! Zeker niet als de manier waarop jullie gefotografeerd zijn, helemaal je ding is. Hilarisch als nerds, gepassioneerd op de achterbank van een auto of juist romantisch op het strand. De foto’s van de verlovingssessies die je nu ziet op het internet, zijn vooral romantisch. Zo oververtegenwoordigd dat je haast zou denken dat Nederland zwaar bevolkt wordt door galante heren met bretels die picknicken in boomgaarden of op de heide lopen met hartvormige heliumballonnen.

Ten vierde: het is een waardevolle testrit met je trouwfotograaf. Hoe weet je of  je trouwfotograaf die knalplaten van jullie kan maken of leuk is om mee te werken? Probeer hem of haar uit tijdens de pre wedding shoot! Een tipje: doe eerst de e (van engagement) session en teken daarna pas het contract met de bruidsfotograaf. Bevalt de testrit niet, dan zit je niet vast aan je trouwfotograaf.

Ten vijfde: de loveshoot is een super oefening voor jullie bruiloft! Er zijn al genoeg spannende dingen op De Grote Dag en  vertrouwen in het poseergedeelte omdat het niet 100% nieuw is, geeft rust. Kan je wel wat coaching gebruiken bij je poses (of denk je dat je partner wel wat hulp kan gebruiken), vraag aan je fotograaf hoe hij/zij kan helpen. Met wat simpele aanwijzingen kom je al een heel eind.

Omdat een loveshoot ook verlovingssessie, pre wedding shoot, e session etc, genoemd wordt, zou je haast denken dat het alleen voor lovebirds met trouwplannen is. Niets is minder waar! Hoe gaaf zou het zijn om ieder jaar op jullie trouwdag een fotosessie te laten maken! Je kan zelfs je jurk er weer voor uit de kast halen. Ga daarna in vol ornaat uit eten, grote kans dat je korting krijgt ;-)! En heb jij  een mooie foto van je ouders? Ik vermoed dat dit een vakantiekiekje is of een familieportret in de studio van de plaatselijke fotograaf, maar een bijzondere foto van hun als liefdeskoppel?

Voor meer dit info mail naar me info@marcbroekmanphotography.nl of via whatsapps me 0612139190